13 Ağustos 2015 Perşembe

JÜPİTER BAŞAK BURCUNDA

Gönderen Unknown zaman: 06:27

Jüpiter Başak Burcunda

11 Ağustos 2015 salı günü Jüpiter, Başak burcuna geçiş yapacak ve 2016 Eylül ayına kadar bu burçta olmaya devam edecek. Astrolojide; şansı, bolluğu, bereketi temsil eden Jüpiter’in Başak burcuna geçmesi, Başak burcu başta olmak üzere tüm burçları etkileyecek.

Zodyağın 6. evinde bulunan Başak burcunun etkileri, Jüpiter’in enerjisi ile bir araya gelerek önümüzdeki bir yıl boyunca kendini hissettirmeye devam edecek. Başak burcunun özellikleri göz önüne alındığında, önümüzde ki bir yıl; sağlığımızda, eğitim hayatımızda, beslenme alışkanlıklarımızda, temizlik ve hijyen konusunda, ev-aile hayatımızda, manevi duygularımızda ve iş yaşamınızda değişimler yaşanacak.

Yaşamınıza dair konuları en ince ayrıntılarıyla inceleyecek ve kendimizi defalarca sınama isteği duyacağız. Yarım kalan işleri tamamlamak, eksiklikler konusunda çalışmalar yapmak, yanlış bildiğimiz konuları yeniden ele almak, önceliklerimiz arasında yer alacak. Yeni başlangıçlar konusunda Jüpiter’ in getirdiği şans ile kolaylıkla geleceğe yönelik adım atabilecek, planlar yapabilecek zorlanmadan hareket edebileceksiniz.

Kendimizi geliştirmek, eğitimlere katılmak, yeni şeyler öğrenmek, işimiz doğrultusunda kurs ve seminerlere katılmak, yaptığımız işlerde zirveye oynamak, kendimiz için en doğru işe başlama isteği, sorumluluklarımızı yerine getirme gibi konularda ilkeli ve titiz davranışlar içerisinde olacağız.
Sağlık sorunu yaşayanlarda şifa arayışları, iyileşmeyi ve olumlu sonuçları beraberinde getirecek. Doğal şifa yöntemlerine, sağlıklı beslenme ve spor konularına duyulan ilgide artış meydana gelecek. Bu alanlar ile ilgi yapılan çalışmalar daha yararlı ve hızlı sonuçlar verecek.

Manevi konular ile ilgili olarak iç dünyamıza çekilecek ve fiziksel olduğu kadar manen de iyileşme yolları arayacağız. Affetmek, merhametli davranmak, kendimizin ve başkalarının hatalarını affetme konusunda daha olgun bir tavır sergilemek, iyi hissetmenize neden olacak. Pozitif bir ruh haline bürünüp, hayata ve olaylara karşı iyimser bir tutum içerisinde olacağız.  

Toprakla ilgilenmek, çıplak ayaklar ile toprak üzerinde yürümek, yağmur sonrası toprak kokusu daha çok keyif verecek. Bahçe işlerine verilen emek artacak. Bu artış, bolluk ve bereketi beraberinde getirecek.

Aile ve aile bireyleri hayatımızda daha fazla önem kazanacak. İlişkisi olmayanlar güzel, şanslı, hayırlı ve mutlu yaşayabilecekleri ilişki başlangıçları yapabilecekler. Evlilik yolunda hızlı kararlar alınıp, adımlar atılabilecek.

Jüpiter, Başak birlikteliğinin olumlu yanları olduğu gibi bazı olumsuzlukları da hayatımıza dâhil edecek. İç hesaplaşmalarınız, hayatın anlamına karşı eleştirel bakış açınız, insanların ve insanlığın özüne bakmak zaman zaman değişken ruh hali içerisinde olmamıza neden olacak. Aşırı gerçekçi yaklaşımlar kusurları daha net görmemize neden olacak. Sorgulayıcı tavırlar eleştirilere dönüştüğünde çevrenizdekilerle aranızı açabilecek. Odaklanacağınız konularda mükemmeliyetçi olmak adına göstereceğimiz özen ve dikkat vakit kaybetmemize neden olacak.  İçine gireceğimiz pozitif ruh hali daha isteksiz ve yavaş hareket etmemize neden olacak.

Jüpiter’in Başak burcunda ki hareketinin ülke üzerinde oluşturabileceği etkiler;
Sağlık sektörü içerisinde yer alan kurum ve kuruluşlarda olası sorunlar kendini gösterebilecek. Sağlık çalışanları hakları ve istekleri konusunda direterek seslerini yükseltebilirler. Toprak kaymaları, depremler gibi toprak kaynaklı doğa olayları meydana gelebilir.  Araziler, sit alanları, ormanlar ile ilgili konuları sık sık duymaya başlayabilirsiniz. Salgın hastalıklar etkili olabileceği gibi yeni tedavi yöntemleri geliştirilerek hastalıklara çareler bulunabilir. Doğal yaşam içerisinde yer alan canlılar ile alakalı konular gündeme gelebilir. Toplumun her alanında oluşabilecek eksik ve kusurlar daha çok göze batmaya başlayabilir ve sizi rahatsız edebilir.

Jüpiter’ in Başak bucuna geçmesinin burçlara etkileri:

Koç: İş hayatınıza yönelik yeni hedefler belirleyebilir, bu hedefler doğrultusunda olumlu destekler alabilirsiniz. Sağlık ile alakalı konularda sorun ve sıkıntı yaşayanlar iyileşebilir, eski sağlıklarına kavuşabilirler. Kendinizi daha zinde ve enerjik hissetmeye başlayabilirsiniz.

Boğa: İş hayatlarında uzun süredir çaba gösteren kişiler emeklerinin karşılığını nihayet almaya başlayabilirler. Finansal gelirinizde artış meydana gelebilir. Özel hayatlarında yalnız olanlar aradıkları aşkı bulabilir ve geleceğe yönelik kararlar alarak, adımlar atabilirler.

İkizler: Aile ve aile bireyleri ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Gayrimenkul, alım-satıp konularında girişilmede bulunabilir, olumlu etkiler altında kalabilirsiniz. Partnerinizle her zamankinden daha uyumlu alabilir, ilişkinizle ilgili geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz.

Yengeç: İletişim alanında önemli bir yol kat edebilir, bu alan ile ilgili maddi kazanç elde etmeye başlayabileceğiniz projeler içinde yer alabilirsiniz. Yolculuk planları yapabilir, daha önce gitmediğiniz yerlere gidebilir, kültür turlarına katılabilir, sevdiğiniz kişiler ile zaman geçirebilirsiniz.

Aslan: Maddi konular ile alakalı olarak yapacağınız girişimlerde olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Sahip olduğunuz maddi imkânlarınızı arttırmak adına girişimlerde bulunabilir, bu yönde adımlar atarak, olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

Başak: Özel hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilir, duygusal bağ kurabileceğiniz kişiler ile tanışabilir, geleceğe yönelik birliktelikler yaşayabilirsiniz. İlişkisi olanlar evlilik kararı alabilirler. Kişisel gelişiminiz için kurs ve seminerlere katılabilir, başarılı olabilirsiniz.

Terazi: Hem fiziksel hem de ruhsal anlamda arınmaya önem verebilir, bu yönde araştırmalarda bulunabilirsiniz. Maneviyatınızda artış meydana gelebilir. Manevi konularda daha hassas davranarak olgunlaşabilirsiniz. Bu yönde kitaplar okuyabilir, sohbetlere katılabilirsiniz.

Akrep: Maddi anlamda kazanç sağlayabileceğiniz ya da gelirinizi arttırabileceğiniz işlerle ilgilenebilir ve olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Kalabalık ortamlarda daha fazla zaman geçirebilir ve insan ilişkileri konusunda tecrübe kazanabilirsiniz. Sosyal hayatınızdaki hareketlilik enerjinizi pozitif yönde arttırabilir.

Yay: Çalışma yaşamınıza yönelik güzel gelişmeler yaşayabilir, yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Sektörel çalışmalarda yer alabilir, statünüzü yükseltmek için adımlar atabilirsiniz. Eleştirel bakış açısı ve sivri dilli tutumunuz çevrenizdekileri rahatsız ederek sizi zaman zaman zor durum da bırakabilir.

Oğlak: Önümüzdeki bir yıl ani seyahatlere çıkabilir, kültür turlarına katılabilir, eğlenceli zamanlar geçirebilir, gittiğiniz yerlerde yeni dostlar edinebilirsiniz. Finansal konularda şanslı olacağınız gelişmeler yaşayabilir çevrenizden destek görebilirsiniz. Geleceğe yönelik hedefleriniz konusunda istikrarlı davranarak önemli gelişmeler kat edebilirsiniz.

Kova: Hayata olan bakış açınızda değişiklikler meydana gelebilir. Kendinizi ve yaşamınızı sorgulayabilir, aldığınız yeni kararlar doğrultusunda adımlar atabilirsiniz. Gelirinizi arttırmaya yönelik çalışmalarda bulunabilir, bu yönde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aile hayatında sorun yaşayanlar ılımlı bir tutum sergileyerek sorunların üstesinden kolaylıkla gelebilirler.


Balık: Resmi işlerle alakalı olumlu gelişmeler yaşayabilir, sorunların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Aile yaşamınızda ve ikili ilişkilerinizde uyumlu ve uzlaşmacı bir tutum sergileyerek olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Maddi konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. Finansal geliriniz de artışlar meydana gelebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

MODABİLİR Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos